1 van 3

Op zoek naar een visum voor Cuba ?

Bij Cubavisa.net ben je op het goede adres!

Al meer dan 10 jaar is Cubavisa.net dé toonaangevende bron voor het verkrijgen van visa voor reizen naar het prachtige Cuba. Met trots hebben we duizenden reizigers geholpen bij het realiseren van hun droomvakantie naar dit betoverende eiland. Onze missie is eenvoudig: een soepele en probleemloze visumaanvraagprocedure bieden, zodat u zich kunt concentreren op het plannen van uw onvergetelijke reis.

Wat onderscheidt Cubavisa.net? Wij begrijpen dat het verkrijgen van een visum een essentieel onderdeel is van uw reisvoorbereiding, en daarom hebben we ons toegewijd aan het leveren van hoogwaardige diensten en uitstekende klantenservice. Ons ervaren team staat altijd paraat om uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden door het visumproces.

Met een uitgebreide trackrecord van meer dan 10 jaar en duizenden tevreden klanten, hebben wij het vertrouwen van reizigers over de hele wereld verdiend. Bij Cubavisa.net geloven we in transparantie, efficiëntie en betrouwbaarheid, waardoor u met volle vertrouwen uw visumaanvraag bij ons kan starten.

Dus, of u nu een avontuurlijke ontdekkingsreiziger bent, een liefhebber van cultuur, of gewoon op zoek bent naar ontspanning op de prachtige stranden van Cuba, laten we samen uw reis mogelijk maken. Kies voor Cubavisa.net - Uw reis begint hier!

Digitaal visum voor Cuba

Cuba heeft afgelopen maand de komst van een nieuw digitaal visum aangekondigd. Het is op dit moment echter nog niet bekend wanneer deze visa beschikbaar zullen zijn.

De visa die nu op onze website te bestellen zijn, blijven geldig tot (ten minste) eind van dit jaar. U kan dus gerust reizen met de papieren visa, ook als de digitale visa eenmaal beschikbaar zijn. Reist u na 31 december 2024, dan raden wij aan om te wachten met het aanschaffen van de visa, totdat de digitale visa beschikbaar zijn.

Omdat de visa uiteindelijk zullen verlopen, kunnen wij na aanschaf van de visa GEEN retourzendingen meer accepteren.

Mocht u nog vragen hebben over de nieuwe digitale visa, of over de huidige papieren visa ? Neem dan gerust contact met ons op via het contact formulier, telefoon of WhatsApp.

  • Ervaren team

    Ons toegewijde team van visa-experts heeft uitgebreide ervaring in het afhandelen van visumaanvragen. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te begeleiden tijdens het gehele proces.

  • Klantgericht

    Jouw tevredenheid staat bij ons centraal. We streven ernaar om elke klant een persoonlijke en vriendelijke service te bieden. Onze uitstekende score op Kiyoh is daar het bewijs van!

  • Snel, Veilig & Betrouwbaar

    Bij Cubavisa.net streven we ernaar om elke bestelling zo snel en veilig mogelijk te laten lopen. Betalingen verlopen via het veilige Nederlandse Mollie platform. Bestellingen worden meestal dezelfde (werk)dag nog verwerkt.