Op zoek naar een visum voor Cuba ?

Bij Cubavisa.net ben je op het goede adres!

Al meer dan 10 jaar is Cubavisa.net dé toonaangevende bron voor het verkrijgen van visa voor reizen naar het prachtige Cuba. Met trots hebben we duizenden reizigers geholpen bij het realiseren van hun droomvakantie naar dit betoverende eiland. Onze missie is eenvoudig: een soepele en probleemloze visumaanvraagprocedure bieden, zodat u zich kunt concentreren op het plannen van uw onvergetelijke reis.

Wat onderscheidt Cubavisa.net? Wij begrijpen dat het verkrijgen van een visum een essentieel onderdeel is van uw reisvoorbereiding, en daarom hebben we ons toegewijd aan het leveren van hoogwaardige diensten en uitstekende klantenservice. Ons ervaren team staat altijd paraat om uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden door het visumproces.

Met een uitgebreide trackrecord van meer dan 10 jaar en duizenden tevreden klanten, hebben wij het vertrouwen van reizigers over de hele wereld verdiend. Bij Cubavisa.net geloven we in transparantie, efficiëntie en betrouwbaarheid, waardoor u met volle vertrouwen uw visumaanvraag bij ons kan starten.

Dus, of u nu een avontuurlijke ontdekkingsreiziger bent, een liefhebber van cultuur, of gewoon op zoek bent naar ontspanning op de prachtige stranden van Cuba, laten we samen uw reis mogelijk maken. Kies voor Cubavisa.net - Uw reis begint hier!

e-Visum voor Cuba gelanceerd!

Het lang geanticipeerde e-Visum voor Cuba is dan eindelijk op 15 juli 2024 gelanceerd.

Cubavisa.net is de eerste waar deze digitale visa te verkrijgen zijn.

Zoals je gewend bent van ons zijn wij na de eerste die de roze visa online leverden ook de eerste die de e-Visums aanbieden. Snelheid en kwaliteit is waar Cubavisa.net voor staat!

Het e-Visum bestaat uit een code. Deze code krijg je direct na het bestellen, er zijn dus GEEN wachttijden bij ons! De code gebruik je tijdens het invullen van het douane formulier D'Viajeros.

Mocht u nog vragen hebben over de nieuwe digitale visa, of over de oude papieren visa ? Neem dan gerust contact met ons op via het contact formulier, telefoon of WhatsApp.

  • Ervaren team

    Ons toegewijde team van visa-experts heeft uitgebreide ervaring in het afhandelen van visumaanvragen. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te begeleiden tijdens het gehele proces.

  • Klantgericht

    Jouw tevredenheid staat bij ons centraal. We streven ernaar om elke klant een persoonlijke en vriendelijke service te bieden. Onze uitstekende score op Kiyoh is daar het bewijs van!

  • Snel, Veilig & Betrouwbaar

    Bij Cubavisa.net streven we ernaar om elke bestelling zo snel en veilig mogelijk te laten lopen. Betalingen verlopen via het veilige Nederlandse Mollie platform. Bestellingen worden meestal dezelfde (werk)dag nog verwerkt.