Visum Invulservice voor Cuba

Visum Invulservice voor Cuba

Voor slechts € 5,00 per visum vult Cubavisa.net het visum voor je in. Het visum wat je dan ontvangt is gelijk klaar voor je reis naar Cuba!

 Visum invullen voor Cuba.

Wij versturen standaard het visum voor Cuba blanco. Alle benodigde gegevens op het visum dien je zelf in te vullen. Hierbij is het wel belangrijk dat je geen fouten maakt bij het invullen.

Je mag namelijk niet krassen of doorstrepen op het visum. Wil je geen risico lopen, dan kan je kiezen voor onze goedkope invulservice.

Voor de invulservice hebben we echter wel een kopie van je paspoort nodig. Voor elk visum wat je bestelt hebben we een kopie van het paspoort nodig van de persoon die gebruik zal maken van het visum.

Tijdens het bestellen, kan je een bestand toevoegen aan de bestelling van het visum. Dit is alleen mogelijk bij de producten visum met invulservice. Upload per besteld visum het bestand met de kopie van het paspoort.

Dit mag een foto zijn die met je mobiel is gemaakt of een kopie / scan. Zolang de gegevens maar goed leesbaar zijn.

Voor het invullen moeten wij kunnen lezen; voornaam, achternaam, geboorte datum, paspoort nummer en nationaliteit. Alle andere gegevens mogen worden afgeschermd.

Heb je de kopieën niet direct bij de hand? Geen probleem, je ontvangt een bevestigingsmail van je bestelling, daar kan je een mail op terug sturen met de kopieën erbij.

Bij het invullen van het visum, vullen wij alleen de eerste voornaam zoals die in het paspoort staat. Dit is geen probleem en wordt geaccepteerd in Cuba.

Paspoort of identiteitskaart ?

Voor het reizen naar Cuba volstaat een identiteiskaart niet. Je moet een paspoort hebben voor internationale reizen.

Op het visum zullen we je paspoortnummer invullen. Je paspoort moet nog 6 maanden geldig zijn na vertrek uit Cuba. Zorg er dus voor dat je paspoort lang genoeg houdbaar is.

Wij weten bij het invullen niet wanneer je naar Cuba zal reizen en hoe lang je paspoort dus nog minimaal geldig moet zijn. In de regel controleren we om deze reden de geldigheid van je paspoort niet. Mocht het ons opvallen dat je paspoort binnenkort verloopt, zullen we je hiervan op de hoogte stellen.

Veiligheid bij het versturen van je paspoort.

Veiligheid is heel belangrijk, zeker als het gaat over je reisdocument. Het uploaden van de bestanden loopt via een beveiligde verbinding (SSL) te herkennen aan het slotje in de adresbalk. De bestanden komen daarna terecht bij ons, maar op de servers van Shopify. Shopify heeft beveiliging zeer hoog staan en hun servers zijn van allerlei beveiligingen voorzien.

De kopieën worden na een korte periode automatisch verwijderd van de servers.

Wij doen er dus alles aan om dit proces zo veilig mogelijk te laten lopen.

Nog enkele tips voor de kopie.

  • Scherm je BSN nummer af, wij hebben die niet nodig.
  • Schrijf over je kopie de tekst : "t.b.v. Cubavisa Invulservice".
  • Gebruik de overheidsapp om veilig een kopie te maken.
  • Scherm gegevens die wij niet nodig hebben gerust af.
Terug naar blog